Haslev
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 4. december 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 4. december 2023

DR1

05:50  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Tor-Evert Johansen var bange for at blive den eneste single-mand i Valdres. Men så kom et menneske til den forfaldne højdegård. Det vendte op og ned på alt.

06:55  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Hvor vild er vildmarken?
Hvor vild er vildmarken? Tysk naturprogram fra 2021. (What is Wilderness?) Sjældne planter, truede dyrearter og store planteædere. Tag med instruktør Jan Haft og hans filmhold på jagt efter vildmarksområder i Europa. På deres vej kommer de forbi Molslaboratoriet, som er et af de mest artsrige områder i Danmark. Hvad er ægte vildmark? Og er mennesker og vildmark uforenelige?

08:10  

Danske Vidundere: Hammerknuden
Danske Vidundere: Hammerknuden Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er taget til Bornholms nordspids, for at se nærmere på den monumentale klippeformation, der er gjort af den unikke Hammer-granit og som rejser sig op til 82 meters højde, Hammerknuden. Granitten er urgammel. For 1,5 mia. år siden stødte to enorme plader i jordskorpen sammen og dannede en hel bjergkæde. I bjergkædens varme dyb, begyndte noget af jordskorpen at smelte, afkøle og størkne igen og blev igennem millioner af år omdannet til den granit, der siden har haft så stor indflydelse på livet på og omkring Bornholm. Klippen er for eksempel stærkt magnetisk og det har haft katastrofale konsekvenser for flere skibe, hvis kompasnål er blevet påvirket. Men Hammerknuden er også hjemsted for sjældne planter og dyr. Sendt første gang 31.03.06

08:30  

Inspector Morse: Hvem dræbte Harry Field?
Inspector Morse: Hvem dræbte Harry Field? Engelsk krimi fra 1991. (Inspector Morse: Who Killed Harry Field?) Morse efterforsker mordet på den drikfældige kunstmaler Harry Field og må foretage sine undersøgelser både i Harrys fugtige bohememiljø og på et nærliggende herresædes bonede gulve. Og som om han ikke har nok at tænke på, opdager han, at hans trofaste Lewis har fået ambitioner på egne vegne og måske er ved at svigte ham. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Helen Field: Geraldine James. Instruktion: Colin Gregg.

DR2

05:20  

Narkomanernes bro
Narkomanernes bro Afghansk/canadisk dokumentar fra 2017. (Laila at the Bridge) Afghanistan er det største opiumseksporterende land i verden og har rigtig mange narkomaner. Til gengæld findes der stort set ikke behandlingssteder. Men den viljestærke Laila Haidari har taget kampen op. Hver dag opsøger hun narkomanerne under den bro, hvor de holder til, og forsøger at overtale dem til at lade sig afvænne i sit behandlingscenter, som hun finansierer med en restaurant, hvor alle tjenerne er tidligere narkomaner.

06:15  

Kærlighedsbarnet
Kærlighedsbarnet Dansk dokumentar fra 2019 "Kærlighedsbarnet" er en gribende historie om et ungt iransk par og deres hemmelige affære. I Iran er utroskab forbudt og kan straffes med døden, derfor må de to elskende lade som om deres søn er et barn af hendes ulykkelige ægteskab. Af frygt for at blive afsløret tager parret flugten mod Europa. Her søger de asyl, men ikke alt går efter planerne...

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet II (6)
Ramasjang Mysteriet II (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - gynger højt
Hunden Ib - gynger højt

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

06:45  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (4:24)
Ramajetternes Jul (4:24) Hvad i alverden er det lige Finn Falk har gang I? Han ødelægger al lufthavnens julepynt! Sus tror at det er ham, der har stjålet julemandens computer, men samtidig går en mystisk person i Flummers drillenissefælde.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (7)
Hey Duggee (7)

07:40  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19)

08:30  

Mission Valhalla (12)
Mission Valhalla (12) Brokks blæsebælg er borte! Bælgen, der blæser til ilden i dværgene Sindre og Brokks smedje. Det er ikke så godt, for Sindre og Brokk laver nogle af de bedste og vigtigste våben, guderne overhovedet har at forsvare sig med. De våben får de brug for, når de onde jætter en dag går til angreb, og ragnarok står for døren. Tordenguden Thor drager sammen med den modige, jordiske helt Emil ud for at skaffe blæsebælgen tilbage. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (182)
Antikkrejlerne med kendisser (182) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (181)
Antikkrejlerne med kendisser (181) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (19:25)
Antikkrejlerne XXVI (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (18:25)
Antikkrejlerne XXVI (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

09:18  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4)
Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4) I cykelskuret på Augusts skole ligger en lille due. Nogle klassekammerater har set den flyve ind i et træ i skolegården, og nu ligger duen helt hjælpeløs og forslået. August tager den med hjem og redder dens liv, ved at give den mad og omsorg. Han ved rigtig meget om fugle og laver et papkasse-shelter i sin have, hvor duen kan prøve at få et bedre. Men efter et par dage har den det stadig skidt, og August gør hvad han kan, for han ønsker virkelig at hjælpe den til at flyve igen. Vil det mon lykkes?

09:35  

MikroMakkerne - Skovflåten
MikroMakkerne - Skovflåten Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:45  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:25  

Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11)
Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11) Hr. Skæg må sige "gesundheit" til lægen fra Tyskland, som nyser hele tiden. Lægen vil til stranden, men det går jo ikke, når man er syg. Hr. Skæg må kæmpe for at holde lægen i sengen, så han kan blive rask.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at regnorme elsker at danse? Ta' med Lille Nørd på regnormejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde tusind regnorme.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - Æ
Skæg med bogstaver - Æ Afsnit Æ. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Æ, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en æske i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Æ.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Stormsikring og indianerbananer
Frank & Kastaniegaarden - Stormsikring og indianerbananer Den første efterårsstorm er bebudet, så Frank får travlt med at sure alle Kastaniegaardens stilladser fast. Selvom Frank ikke er vild med plastik, så er det godt til ukrudtsbekæmpelse og det sparer diesel og plov. Kinakålene bliver bundet op, og så vil Frank forsøge sig med at plante indianerbananer. Et gammel termovindue får nyt liv. OBS: Termoruder fra før 1977 kan indeholde PCB, så de bør ikke benyttes.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Forsvundne frø og hørhøst
Frank & Kastaniegaarden - Forsvundne frø og hørhøst Selvom det regner hele tiden, tør Frank ikke vente længere med at høste sine solsikker, men kernerne er pist væk. Så går det bedre med at høste hør og tallerkenploven bliver fundet frem i brændenælderne.

12:45  

Nak & Æd - en sej ved Det Gule Rev (5:10)
Nak & Æd - en sej ved Det Gule Rev (5:10) Sæson 9 (2018). Langt ude i havet mellem Danmark og Norge ligger Det Gule Rev. I dybet mellem de forliste fiskekuttere står tusindvis af sej, og sådan en vil Jørgen og Nikolaj have på krogen. Men så skal alt gå op i en højere enhed. Både vejret, udstyret og heldet skal være med de to venner. Ellers kommer de slet ikke ud på det åbne hav, hvor de store fisk findes.

12:45  

Nak & Æd - en signalkrebs i Alling Å (4:10)
Nak & Æd - en signalkrebs i Alling Å (4:10) Sæson 9 (2018). I Østjylland ligger Alling Å. Det er en å, hvor alt ikke er, som det skal være. Den er nemlig fyldt op med tusindvis af signalkrebs. En invasiv art som tager livet af de danske flodkrebs. Derfor har de to venner sat sig for at fange så mange signalkrebs som overhovedet muligt til kokkens gryder. For selvom den ikke bør være her, kan det jo godt være, at skadedyret smager godt! Men krebsen er aggressiv og har store kløer, så man have koldt vand i årerne, når man stikker fingrene i åbrinken.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (8:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (8:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) I 1800-tallet arbejdede 25% af Cornwalls befolkning med mineindustrien. Mænd knoklede i ekstrem varme en hel times rejse under jordens overflade, og unge kvinder knuste sten med tunge forhammere. Rick undersøger også en kirke med 600 år gamle vægmalerier og besøger en producent af botanisk spiritus. Han laver sin egen version af platinum pudding, en royal dessert kreeret til dronning Elizabeth II's 70-års jubilæum.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (7:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (7:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Havdisen hænger lavt over vandet, og Rick starter dagen med at lave en krydret shakshuka til morgenmad. Derefter går han ombord på færgen King Harry for at nyde en naturskøn tur over Fal-floden. Efter en rundvisning på den økologiske Soul Farm laver han en radicchio-tærte. Sammen med radioværten Petroc Trewlawny dykker de ned i den Oscar-vindende komponist sir Malcolm Arnolds værker, der var inspireret af Cornwall.

14:05  

Hammerslag 2017 (6)
Hammerslag 2017 (6) Kort afstand til centrum, en kilometer lang strandpark og et sammenhængende skov- og naturareal, der er 10 gange større end Central Park i New York. Det er noget af det, som gør Amager attraktivt for københavnerne - og det er også her, der skal gættes priser i aftenens udgave af Hammerslag. Vi starter med det billigste familiehus, som redaktionen har kunnet finde i Tårnby, før turen går ind mod byen til et topmoderne rækkehus på Islands Brygge . Og så slutter vi ved Amager Strand, hvor der skal sættes pris på en bungalow med havudsigt. Vært: Christian Degn

14:20  

Hammerslag 2017 (7)
Hammerslag 2017 (7) Hammerslag tager i aften et kig på smilets by Aarhus, der i løbet af det seneste års tid er blevet særdeles populær i det store udland. Vi starter lige midt på strøget, hvor der skal gættes pris på en New York-inspireret lejlighed. Herefter går turen til det prisvindende byggeri Isbjerget, som ligger i den nye bydel Aarhus Ø... Og sidst men ikke mindst skal mæglerne besøge en af Aarhus' hyggeligste gader - en gade hvor vært Christian Degn altid selv har drømt om at bo - og hvor det så er, ja det løfter vi sløret for i Hammerslag... Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2019 - med sansefest og færdigmad
Kender Du Typen? 2019 - med sansefest og færdigmad Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kigger både på smarte billedvægge og knap så smarte underbukser i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der er vokset op i kollektiv - og nu bor på Amager, hvor hun en gang om året inviterer 100 mennesker til sansefest. Vært: Mads Steffensen.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:00  

Vilde venner III (7)
Vilde venner III (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i et rottebur, de skal bygge et hus til en gruppe flagermus og de skal hjælpe en gås, som er kommet slemt til skade i en skolegård.

12:20  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

12:40  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:53  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

12:55  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

12:58  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:05  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:05  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den anden kvartfinale skal de skrækkelige, levende døde fra Splatterne kæmpe imod de brillebærende Computernørder, der har fået et wildcard for bedste holdånd. Der bliver fart over feltet, når de to hold drøner ned ad striben, ud på Specialbanen foran 15.000 mennesker, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:15  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:25  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:35  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:00  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

14:45  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med kanindragt og kopsamling
Kender Du Typen? 2020 - med kanindragt og kopsamling Hvilken kendt dansker lufter sin hund iført kanindragt og mindes oplevelser ved at købe nye kopper? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en villa i Viborg. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown VIII (7:10)
Fader Brown VIII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Sid vender tilbage til Kembleford for at bede sin gamle familie hjælpe med at redde hans nye.

16:20  

Fader Brown VIII (8:10)
Fader Brown VIII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Før det er for sent, må fader Brown finde ud af, hvem der er ude på at dræbe en martret kunstner.

16:20  

Fader Brown VIII (9:10)
Fader Brown VIII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En sladderjournalist bliver myrdet efter at have truet med at bringe et modehus' hemmeligheder frem i lyset.

17:05  

Jordemoderen XI (1:8)
Jordemoderen XI (1:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Det er påske, 1967. Der er planlagt en farverig påskeparade uden for Nonnatus House. Samtidig glæder søster Monica Joan og Reggie sig til melodigrandprix. Mens Nancy er blevet færdiguddannet som jordemoder.

DR2

17:25  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

17:30  

Hjælp, det er jul (4:24)
Hjælp, det er jul (4:24) Adventsangst. Helles julegale forældre kommer til søndag i advent, og hun stresser rundt for at lave det perfekte julebord. Alt går fint indtil hendes mor vil se, hvad Niels har givet Helle i advents-sokken. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

17:35  

Explainer - Hvad er ulovligt i en krig?
Explainer - Hvad er ulovligt i en krig? ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER. Når krig kan være så brutalt, kan det være svært at forstå, at der rent faktisk er regler for, hvad krigens parter må og ikke må, men det er der. Og det giver ifølge en ekspert god mening, da alternativet kan være værre.

17:45  

VM Håndbold 2023: Japan - Iran, direkte
VM Håndbold 2023: Japan - Iran, direkte Boxen åbner dørene for et rent asiatisk opgør mellem Iran og Japan. To hold, der kender hinanden godt, men med fire japanske sejre på stribe i de indbyrdes opgør, har Iran i den grad revanche til gode. Kommentatorer: Frederik Lindved og Lotte Grigel

17:45  

VM Håndbold 2023: Japan - Iran, direkte
VM Håndbold 2023: Japan - Iran, direkte

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Nedsmeltning
Karlas Fantalastiske Klasse - Nedsmeltning Filur er på besøg hos Karla og vil rigtig gerne lege med Lillepind. Men Karla bestemmer, at de skal se hendes yndlingsserie - under varmelampen.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder Tordenmund + Vovserne redder klassens dyr

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:15  

Sebastians Jul (4:24)
Sebastians Jul (4:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag fodrer Sebastian grisene med kogte kartofter og klipper nogle hår af til en børste. I køkkenet laves marcipan. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens farver | Mister krukken
Jagten på regnbuens farver | Mister krukken Hr. Skæg er sur på Mille, fordi hun skubbede ham i vandet, men de to venner bliver nødt til at samarbejde, hvis de vil have fat i den næste ingrediens. Pludselig sker det, der ikke må ske: Rygsækken med krukken bliver væk!

17:35  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

17:54  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Martin, Søs og Lasse har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte navnet på et vaskeægte design-ikon - udelukkende ved at mærke på det. Aftenens vinder dyster om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (4:24)
Det magiske tivoliteater (4:24) Familien Butenschøn har pengeproblemer, og Ellen lægger en skummel plan, der skaber problemer for teateret.

20:00  

Sporløs (5:5)
Sporløs (5:5) Hele sit liv har 33-årige Christian ønsket at søge efter sin biologiske mor, men det har været umuligt, for han har aldrig kendt hendes navn. Men nu er der kommet nye oplysninger frem i sagen, der sender ham og Mette Frisk fra Sporløs på en rejse, der bringer Christian tæt på sine afro-colombianske rødder i en lille by nær Amazonjunglen og Peru.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Japan - Iran, direkte
VM Håndbold 2023: Japan - Iran, direkte

19:35  

Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person?
Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person? Efter flere ugers kaos i den amerikanske kongres, lykkedes det republikaneren Mike Johnson at skaffe sig en af USA's mest magtfulde poster. Som formand for Repræsentanternes Hus er han nu anden i arvefølgen til præsidentposten, hvis præsidenten bliver sat ud af spil. Men hvorfor er rollen så magtfuld?

19:35  

Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre?
Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre? FN's Sikkerhedsråd stod overfor en svær opgave, da konflikten mellem Israel og Hamas udviklede sig til krig i oktober. Opgaven blev kun vanskeligere af, at nogle få lande har en vetomagt, som de valgte at bruge. Men hvorfor har nogle lande overhovedet mere magt end andre?

19:45  

Nul stjerner - Storbyferie i Kairo
Nul stjerner - Storbyferie i Kairo I den egyptiske hovedstad, Kairo, tjekker Jan og Morten ind på et hotel, hvor nattesøvnen bliver udfordret. De besøger Garbage City, hvor 60.000 egyptere lever midt i en stor ildelugtende losseplads, og så lokker en af Kairos berygtede turistkrejlere dem med til et lokalt bryllup.

20:15  

VM Håndbold 2023: Tyskland - Polen, direkte
VM Håndbold 2023: Tyskland - Polen, direkte De to største hold i gruppe F tørner sammen i den sidste kamp i indledende runde. Der er altså garanti for håndbold af øverste kaliber, når Emily Bölk og resten af Tyskland møder Polen. Kommentatorer: Frederik Lindved og Lotte Grigel

20:15  

VM Håndbold 2023: Tyskland - Polen, direkte
VM Håndbold 2023: Tyskland - Polen, direkte

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr fanger seks lyserøde flamingoer og spænder dem foran sin karet som heste. Men fuglene skal tæmmes, før de kan adlyde hende - et problem som Emma også har med Kitt-10.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Vilde med idéen om at skulle trænes som monsterjægere, beslutter Edith og Bo sig for at gå i lære hos deres morfar. Men Ernst er fyldt med tvivl. For hvordan kan man både elske og jage monstre på samme tid?

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kloden i brand (2:2) Skarpe parenteser og druknede stater
Kloden i brand (2:2) Skarpe parenteser og druknede stater Skåltalerne ville ingen ende tage, da COP 21 i 2015 sluttede med den stort anlagt Paris-aftale, der skulle redde klodens klima fra katastrofekurs. Hvordan gik det til, da Paris-aftalen blev vedtaget? Hvilke tråde blev der trukket i, hvem var de stærke spillere, og hvad er aftalen værd, hvis folk forlader den, og ingen holder målene? Hvert år samles 30.000 mennesker for at diskutere klodens klima. Det har de gjort i 30 år, og alligevel bliver vi ved med at se grafer, der går den gale vej og et stadigt vildere vejr. Hvis verdenssamfundet har fundet ud af, der er et problem, hvorfor løser vi det så ikke? Hvorfor mødes alle de mennesker til Klimatopmøde hvert år? Og vil de nogensinde kunne gå i takt i tide, inden det er for sent?

22:10  

Dødens trekant (5:6)
Dødens trekant (5:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) David haler Gough ind til afhøring, men er det virkelig ham, der er morderen? Politiinspektør Gill ved tydeligvis noget om Goughs fortid, men han har ingen intentioner om at afsløre sin viden. Og han forsøger at afpresse David til at droppe sagen.

22:55  

Dødens trekant (6:6)
Dødens trekant (6:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) David konfronterer politiets top for at afsløre Gill og Gough, men ingen støtter ham. Han afslører sin hemmelighed for sin familie. Lisa og Brennan følger et spor, der fører dem til en forladt fabrik.

23:40  

Alene i vildmarken (1:7)
Alene i vildmarken (1:7) Det sønderjyske ægtepar Rosa og Steen er vant til at samarbejde om alting. Men kort og kompas er en helt ny udfordring for dem. Familiefaren Simon har det lange ben foran på vandreturen. Han håber at få sat sit liv i perspektiv. Og for første gang nogensinde vender en gammel kending tilbage til vildmarken for at tage revanche.

DR2

21:05  

VM Håndbold 2023: Tyskland - Polen, direkte
VM Håndbold 2023: Tyskland - Polen, direkte

22:05  

Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren?
Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren? Har du bidt mærke i, at utroligt mange går og snotter, snøfter og nyser omkring dig lige nu? Den er god nok - flere af os er syge om vinteren. Men hvorfor presser vintervejret vores immunforsvar?

22:40  

Siunissaq - Det Sidste Menneske
Siunissaq - Det Sidste Menneske Livet på Jorden starter og slutter med Grønland. Forsker Minik Rosings skelsættende opdagelse af det første liv på Jorden står i kontrast til de smeltende ismasser i Ivalo Franks hyldest til sit naturskønne fødeland. "Siunissaq - Det Sidste Menneske" er et portræt af vores tidsalder fortalt af en gruppe børn fra landsbyen Kangaatsiaq, der forelsker sig, indleder venskaber og kæmper med savn og tab. Filmen undersøger livet lige nu - i spændingsfeltet mellem to poler, dets begyndelse og undergang.

22:40  

Helt væk på piller (1:2)
Helt væk på piller (1:2) I en tilfældig park skal Jacob møde syv pushere, der sælger receptpligtig medicin. Et møde, der forløber lidt anderledes, end han forventede.

23:15  

Helt væk på piller (2:2)
Helt væk på piller (2:2) Du aner ikke, hvad der er i de stoffer, du køber. Jacob Weil undersøger salg og misbrug af de dødsensfarlige piller. Han møder en tidligere pusher, der selv fremstillede stoffer i sit køkken, men fik nogle uheldige ingredienser mixet sammen.

23:50  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

TVR
DR1

00:40  

Fader Brown VIII (5:10)
Fader Brown VIII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mestertyven Hercule Flambeau har fået en rival, der bliver ved med at stjæle værdifulde ting for næsen af ham. Flambeau opsøger fader Brown for at få hjælp - og afslører, at hans nye konkurrent faktisk er hans egen datter, som han ikke længere har forbindelse med. Brown ser en mulighed for at redde en sjæl og lover at hjælpe med at finde hende.

00:40  

Fader Brown VIII (4:10)
Fader Brown VIII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Kembleford får besøg af et gøglertivoli, men festlighederne får en brat ende, da dr. Belmont falder død om for øjnene af de chokerede tilskuere. Fader Brown har mistanke om, at der er sket en forbrydelse, og begynder at efterforske sagen.

01:25  

Taggart: Voldsmænd
Taggart: Voldsmænd Skotsk krimi fra 2007. (Taggart: Safer) Emily Patrick arbejder for en organisation, der hjælper kvinder med voldelige partnere. Men Emily går et skridt videre end sine kolleger. De mænd, der er sluppet ustraffet for at begå hustruvold, ønsker hun at udstille i offentlighedens gabestok. Dermed skaffer hun sig farlige fjender. Og da Emily selv findes banket til døde, vender Burke og hans folk søgelyset mod de mænd, som hun agiterede mod. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Ian Madden.

02:10  

Rick Steins elskede Cornwall III (6:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (6:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick tilbringer en eftermiddag på Porthgwarra-stranden med kunstneren Hannah Woodman, hvis arbejde er inspireret af landskab i West Cornwall. Rick møder også Pip og Matt Smith og en flok på seks hundrede hjorte. Gården har tilhørt Pips families i over tre århundreder. Rick vender tilbage til sit køkken i Padstow for at lave en storslået venison wellington med noget meget fint økologisk hjortekød.

02:10  

Rick Steins elskede Cornwall III (5:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (5:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick sejler ud ved Fals munding for at fiske efter østers, som man gjorde for 100 år siden. I et helt særligt område er motorer forbudt, og her er en af Storbritanniens hjemmehørende østersbestande. Tilbage på land laver Rick fiskesuppen cullen skink, der er perfekt efter en tur på vandet. Derefter besøger han byen Lostwithiel, der engang var en kosmopolitisk by med en vigtig international havn.

02:40  

Antikkrejlerne XXVI (17:25)
Antikkrejlerne XXVI (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:40  

Antikkrejlerne XXVI (16:25)
Antikkrejlerne XXVI (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:25  

Antikkrejlerne med kendisser (180)
Antikkrejlerne med kendisser (180) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:25  

Antikkrejlerne med kendisser (179)
Antikkrejlerne med kendisser (179) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:20  

UFO: De tophemmelige rapporter (5:6)
UFO: De tophemmelige rapporter (5:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Våbenspecialisten Larry Gessner udstyrede amerikanske bombefly med atomvåben i North Dakota. Han oplevede en ufo i 2003. Det lader til, at der er en forbindelse mellem ufoer og verdens mest destruktive våben. Skabte det amerikanske militær ufo-misinformation for at aflede opmærksomheden fra tophemmelige forsøg? Eller skjuler de en trussel, der er endnu mere frygtindgydende?

01:00  

UFO: De tophemmelige rapporter (6:6)
UFO: De tophemmelige rapporter (6:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Vil vi endelig få sandheden at vide om ufoer? Hvad er de, og er de farlige? Italien har én af verdens største datasamlinger om ufoer. Her skød en ufo angiveligt en militærhelikopter ned i 2004. Samtidigt ønsker den tidligere amerikanske senator Harry Reid, at regeringen skal undersøge det, han mener, er en trussel. Han var drivkraften bag Pentagons hemmelige ufoenhed, AATIP.

01:40  

Fall River: Mord i satankulten (1:4) - Beskyt min sjæl
Fall River: Mord i satankulten (1:4) - Beskyt min sjæl Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Fall River) Sex, satanisme og menneskeofringer. I 1979 bliver tre unge kvinder brutalt myrdet i Fall River, USA. Rygtet siger, at en satanisk kult står bag - og kultlederen Carl Drew fanges og sendes i fængsel på livstid uden mulighed for prøveløsladelse. Men 20 år efter hersker der stadig tvivl om sagen. Her dykker vi ned i historien om de tre mord. En fortælling om politikorruption, ekstrem seksuel vold og en by i panik. Hvem fortæller sandheden?

02:35  

Mig og mine 25 søskende
Mig og mine 25 søskende Britisk dokumentar fra 2020. (25 Siblings & Me) 21-årige Oli opdager, at han har 25 halvsøskende gennem en amerikansk sæddonor. Oli beslutter sig for at rejse til USA for at møde sine nye halvbrødre og -søstre. Men han har Aspergers syndrom og svært ved sociale relationer. Kan han blive en del af sin nye usædvanlige familie?

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HASLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1201151121